Skip to main content

Ομάδα Facebook της εταιρείας Περουλάκης – Κώττα Ο.Ε. με δυνατότητα εγγραφής όλων

29 Οκτωβρίου 2021

Εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία μας, κλειστή ομάδα στο Facebook όπου αναρτούμε αλλά και σχολιάζουμε θέματα σχετικά με τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), με την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και λοιπά θέματα που μπορεί να αφορούν τις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία μας προς τον αγρότη.

Οι πληροφορίες που αναρτώνται είναι εξειδικευμένες, συλλέγονται και επεξεργάζονται πριν αναρτηθούν από εμάς και προέρχονται από δημόσιες αναρτήσεις ΜΜΕ, επικοινωνία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και από κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Συνεχώς δεχόμαστε αιτήματα ένταξης σε αυτή την ομάδα, ωστόσο δεν κάναμε δεκτό κανένα αίτημα μέχρι και σήμερα γιατί αυτή αναφέρεται στους πελάτες της εταιρείας μας. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι αδύνατο να απαντάμε σε απορίες αγροτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας στη σελίδα μας στο Facebook, για αυτό δημιουργήσαμε αυτή τη μικρή υπηρεσία με ελάχιστο κόστος εγγραφής.

Από σήμερα, θα μπορεί όποιος θέλει (και δεν είναι πελάτης της εταιρείας Περουλάκης – Κώττα ΟΕ) να αιτηθεί ένταξης στην ομάδα μας και να ενταχθεί σε αυτή αφού πληρώσει ένα ελάχιστο κόστος, ώστε να εγγραφεί στους καταλόγους πελατών της εταιρείας μας. Στην ομάδα δε θα εντάσσονται «ψεύτικα» profiles ή εταιρείες. Οι πελάτες της εταιρείας μας συνεχίζουν και εντάσσονται δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην κλειστή ομάδα της εταιρείας μας μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2410551326 και η συνεργάτιδα μας θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες εγγραφής. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη.

Στην κλειστή ομάδα θα αναρτηθεί υλικό σχετικά με το ΠΑΑ (Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογικά, Μείωση Νιτρικών, κλπ), την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), αλλά και άλλα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης εκεί θα προγραμματίσουμε εκδηλώσεις ενημέρωσης, αναλύοντας διάφορα θέματα.

Το υλικό μπορεί να αναρτηθεί με μορφή:

  1. Post
  2. Άρθρα τρίτων ή και δικά μας
  3. Video
  4. Live video
  5. Παρουσιάσεις
  6. Podcasts
  7. Κλπ

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές στον αγροτικό τομέα:

 

Για την εταιρεία Περουλάκης – Κώττα Ο.Ε.

Περουλάκης Ιωάννης
Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, MBA

Τηλ. Επικοινωνίας: 2410551326


Τελευταία άρθρα